Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Supa asiatica de vita

supa asiatica de vita Supa asiatica de vita, reteta asiatica. Reteta supa de vita. Supa asiatica. Cea mai buna supa asiatica. Supa asiatica cu taitei. 
supa asiatica de vita

Supa asiatica de vita-INGREDIENTE

2 buc rasol de vita,
o ceapa,
o buc telina,
3 catei usturoi,
3 morcovi,
o lingura rasa de ghimbir praf,
o lingura de sos de soia,
fidea din orez,
fulgi de ardei iute,
frunze de patrunjel,
cateva codite de ceapa verde

Supa asiatica de vita-MOD DE PREPARARE

Carnea de vita impreuna cu telina ,usturoiul,morcovii, praful de ghimbir, sosul de soia, sosul de peste sare si piper se pun la fiert intr-o oala de presiune cam pentru 90 min.

Cand sunt gata se scoate, se strecoara zeama si carnea se taie in cubulete potrivite. In castronul in care se serveste supa punem cate o portie de fidea(cruda) adaugand peste ea zeama fierbinte. Punem si bucatelele de carne,codite de ceapa verde taiate marunt,morcov taiata in fasii foarte subtiri, patrunjel si fulgi de ardei iute rosu din belsug.

supa asiatica de vita

 

Comentarii recente

  • Anonymous

    02/06/2011 at 12:57

    Supa (de orice fel) nu-mi place , dar vasele in care-o prezentati , ma lesina de placere si daca as fi rea , chiar v-as invidia .
    Cu drag , Diana .

  • Lory

    04/06/2011 at 00:10

    Diana noi moldoveni nu prea suntem adeptii supelor …mai mult borsul,ciorba e la putere :)) mie imi plac supele dar le gatesc foarte rar 🙂
    Am un dulap intreg cu castonase de toate marimile..adun precum furnica :)))

  • Anonymous

    22/03/2012 at 13:53

    Din păcate supa ăsta e „eronata”din start. Rasolul nu se folosește în bucătăria asiatica, nici sa nu mai pomenim de stilul de gătit, adică fiert așa mult. La fel țelină, inexistenta. Apoi indicația de a se folosi sos de peste sau stridii….dar in imagine este sos de soia…

    • Lory

      22/03/2012 at 23:13

      In primul rand iti spun ca era mai corect sa te semnezi ca sa stiu cu cine vorbesc .Desi nu dam drumul la mesajele nesemnate totusi iti raspund 🙂
      Eronata cred ca e prea mult spus 🙂 cand am facut aceasta supa (recunosc nu pregatesc mancaruri asiatice ) m-am documentat putin si una din surse a fost de aici http://www.adihadean.ro/2011/04/in-oala-sub-presiune/ am zis ca e de incredere 🙂 .
      Referitor la timpul de fierbere …iti spun ca nu a fost mare fiindca am lasat focul la foarte mic la final carnea era numai buna.
      Daca citesti reteta ai sa vezi ca la ingrediente apare si sosul de soia ca si in imagine …nu apare cel de peste ca am uitat sa-l pun.
      Telina nu stiu daca se foloseste sau nu dar in link-ul ce ti l-am dat apare si telina .
      In concluzie eu iti zic ca a iesit foarte buna…asiatica sau neasiatica .

    • viorica rosado

      19/11/2012 at 13:43

      Chiar asa…Asiatica , neasiatica, daca a iesit gustoasa e tot ce conteaza iar aspectul pt. mine e foarte apetisant…am s-o fac si eu…

    • LoredanaCarp

      19/11/2012 at 21:19

      Multumesc Viorica !! ti-o recomand!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram