Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Saptamana Restaurantelor-editia de toamna!!

COPERTA-FB-SR2

De luni, 22 septembrie, pana duminica 28 septembrie inclusiv, 40 de restaurante din Bucuresti si alte cateva orase mari isi invita clienții cu oferte speciale in cadrul evenimentului national Saptamana Restaurantelor

Meniuri unice, valabile doar pentru Saptamana Restaurantelor , reduceri la tot meniul standard cuprinse intre 25 si 40%, precum si meniuri la preturi fixe incepand de la 25 lei sunt ceea ce ii asteapta pe gurmanzii din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj, Sibiu si Constanta.

Saptamana Restaurantelor are ca sponsor principal pentru editia a doua compania Selgros, care anunta cu aceasta ocazie o promotie dedicata tot gurmanzilor.
Selgros le va da ocazia acestora de a primi un maestru bucatar chiar la ei acasa.
Promotia va incepe din 1 octombrie, insa cei curiosi se pot inscrie de acum pentru a afla printre primii detaliile acesteia, prin intermediul paginii www.SaptamanaR.ro/Selgros .

Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi organizat de Asociaţia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chefs.

Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante.
Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.

Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si in alte 6 orase importante Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu si Constanta in aceeasi perioada, 22-28 septembrie, unde toti cei pasionati de gastronomie au posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 15 septembrie aici: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor

Lista restaurantelor participante la Saptamana Restaurantelor editia a doua, 22-28 septembrie si a ofertelor acestora le gasiti pe paginile Romania Culinara  sau pe pagina oficiala de facebook a Saptamanii Restaurantelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram