Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cascaval prajit umplut cu orez






Ingrediente:

200 gr cascaval
150 gr orez
sare,delikat, piper alb macinat
50 gr unt (margarina)

Preparare :

Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins ,pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa( luam ca masura o cana pentru orez , asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa . Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez).Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa .
Cascavalul il dam pe razatoarea mica . Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert . Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie .
Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.

Pofta buna !!!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *