Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Crema de Branza- Korozott






Ingrediente:

500 gr branza dulce (merge si urda )
1 ceapa mijlocie
100 gr unt sau margarina
sare
1-2 lingurita boia ( eu am folosit pasta de gulyas )
seminte de chimen

Preparare:

Branza cu rama se freaca bine cu mixerul apoi se adauga sarea, pasta gulyas sau lingurita de boia si se omogenizeaza. Se razuie ceapa pe razatoarea fina si se adauga la branza. Se potriveste de sare daca mai e nevoie si se adauga semintele de chimen ( eu am pus chimen macinat 1/4 de lingurita de moca )

Se poate servi uns pe paine, tartine, se poate folosi ca umplutura la rosii, ardei, etc.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.