Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Omleta taraneasca cu iaurt

omleta-taraneasca-cu-iaurt

Zilele trecute am facut, zic eu o achizitie foarte buna. Mi-am cumparat o tigaie ceramica de care sunt foarte multumita . Daca inca nu aveti asa ceva in casa va recomand din toata inima sa achizitionati neaparat o astfel de tigaie . Eu am cumparat-o la Kaufland la un pret foarte bun (33 Ron).
Ingrediente:
2 bucati oua,
2 bucati ceapa,
3-4 felii slanina afumata,
2 linguri iaurt,
sare dupa gust,
boia, marar tocat,

 Preparare:
Feliile de slanina afumata se cresteaza. Ceapa se curata si se taie dupa spalare solzisori. Ouale se bat cu 2 linguri de iaurt cu telul si se condimenteaza cu putina sare. Punem slanina la prajit dupa care o scoatem deoparte. In grasimea lasata de aceasta calim ceapa taiata pana se inmoaie. Asezam inapoi in tigaie slanina prajita si turnam deasupra ouale batute cu iaurt. Lasam la prajit pana ouale se incheaga. Condimentam cu putina boia si marar tocat dupa ce e gata prajit.
Pofta Buna !

5 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.