Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Omleta Umpluta cu Branza

Omleta Umpluta cu BranzaOmleta Umpluta cu Branza

Pregatesc de multe ori Omleta Umpluta cu Branza cu diferite umpluturi ca de exemplu cu amestec de orez,legume sunca, sau doar cu legume.

Acum am preferat sa umplu omleta cu Branza Pufoasa cu Ciuperci, sunca, ardei gras rosu. Se poate prepara atit la micul dejun cat si la cina.

Alte variante de omlete ar fi Omleta cu Creier, Omleta cu Cartofi. Sper sa va fie pe plac si aceste retete.

Ingrediente Omleta Umpluta cu Branza :
2 oua
30 ml lapte
putin ulei
sare, piper, vegeta (vezi reteta de la Vegeta de Casa)

Ingrediente umplutura Omleta :
½ ardei gras rosu
1-2 felii sunca presata
3-4 linguri Branza Pufoasa cu Ciuperci
¼ lingurita patrunjel verde taiat marunt
sare, piper dupa gust

Preparare Omleta Umpluta cu Branza :
Punem ouale sparte intr-un vas adaugam Vegeta (vezi reteta Vegeta de Casa , daca nu aveti folositi sare), laptele si putin ulei. Amestecam cu furculita sau cu telul si rasturnam compozitia intr-o tigaie unsa cu putin ulei in prealabil si bine incinsa (tigaia are diametrul de 24 cm).

Cand este prajit intoarcem omleta pe cealalta parte si lasam putin sa se prajeasca dupa care o scoatem pe fafurie. Umplutura se prepara amestecand branza cu ardeiul gras si sunca taiata cubulete cu patrunjelul taiat marunt si condimentat cu sare si piper dupa gust.

Omleta umpluta cu branza

Peste omleta , intr-o parte punem umplutura de branza si o rasucim ca pe o clatita. Deasupra razuim putin cascaval afumat si putem servi omleta.

Omleta Umpluta

Pofta Buna !

0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.