Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Oua Posate cu Branza Pufoasa

Oua Posate cu Branza PufoasaOua Posate cu Branza Pufoasa

Oarecum sunt posate aceste oua. Despre ouale posate vom vorbi intr-o alta postare unde va vom dezvalui cateva “secrete” folosite la prepararea lor.

Pana atunci va scriem reteta acestui mic dejun copios ce se pregateste rapid. Si de aceasta data am folosit cu placere produsele prietenilor nostri, de la Delaco – Branza Pufoasa cu Somon vedeti si alte Retete cu produse Delaco .

Va recomandam sa incercati si aceasta Crema de Oua care este excelenta la micul dejun sau chiar pentru o gustare. O alta reteta deosebita si care zic eu o veti intalni mai rar este aceasta Tocanita de Oua, pe care sper sa o incercati.

Ingrediente Oua Posate cu Branza Pufoasa :

2 oua
2 felii de rosie
sare, piper, fulgi de chili
1 cutie Branza Pufoasa cu Somon (140 g)
paine
unt
2 forme de silicon pentru mufins sau cupcakes

Oua Posate cu Branza Pufoasa

Preparare Oua Posate cu Branza Pufoasa :
Ungem formele de silicon cu unt, presaram cu sare, piper proaspat macinat si cu fulgi de chili peretii formelor si spargem oul in forma astfel condimentata si condimentam cu aceleasi ingrediente si deasupra oul.

Oua Posate cu Branza Pufoasa

Intr-o cratita punem apa la fiert si cand clocoteste punem in cratita formele (apa trebuie sa ajunga pana la jumatatea formelor de silicon) si acoperim cratita cu un capac. Tinem ouale in cratita cu apa clocotinda 5,30 s maxim 6 minute pentru a obtine oua cu galbenusuri moi. In timp ce ouale se pregatesc in cratita prajim paine o decupam in forme rotunde, ungem cu putin unt si deasupra rasturnam oul fierbinte din forma. Peste ou tragem o felie de rosie si deasupra oului punem un mot generos de Branza Pufoasa cu Somon.

Oua Posate cu Branza Pufoasa

Pofta Buna !

 

2 Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.