Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pateuri cu crema de branza si rosii

pateuri aperitiv
Pateurile cu crema de branza si rosii sunt nemaipomenite daca le serviti alaturi de un pahar cu bere rece.
Se pot consuma atat calde cat si reci .
Se prepara foarte usor si dispar la fel de repede.

Ingrediente pateuri cu crema de branza si rosii

300 g aluat de patiserie (foietaj)
8 cuburi crema de branza cu smantana-Delaco
2 cepe albe
0 ceapa rosie
rosii cherry
fulgi de chili
2 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar
sare

ingrediente-pateuri-cu-crema-de-branza-si-rosii

 Mod de preparare

Ceapa se taie rondele si se caleste in uleiul de masline pana ce se inmoaie usor .
Se adauga sare dupa gust si o lingurita de zahar pentru un plus de dulceata.
Aluatul se taie in forme dreptunghiulare sau dupa cum doriti, se aseaza in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o lingura de ceapa , se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana ce aluatul incepe sa se rumeneasca foarte usor.
Se scoate tava si se lucreaza foarte repede adaugand bucatele din crema de branza si rondele de rosii .
Se condimenteaza cu fulgi de chili si se introduce din nou in cuptor pana ce foietajul se rumeneste frumos.
Se servesc atat calde cat si reci !!

pateuri-cu-crema-de-branza-si-rosii-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram