Oua de prepelita umplute cu crema de branza
Aperitivele sunt cele mai importante preparate pentru masa de revelion. Se fac in multe variante, in portii mici cat sa fie de o imbucatura. Pe langa zecile de aperitive pe care le avem in site, astazi va propun aceste oua de prepelita umplute cu crema de branza pufoasa cu ceapa verde, un produs nou de […]
Coronita festiva cu branzeturi
Cedarul e cea mai cunoscuta branza britanica. Are un gust puternic care devine si mai impozant atunci cand cedarul este topit. Textura ferma si aroma de alune o recomanda si in platourile de branzeturi ca la acest platou, Coronita festiva cu branzeturi. Am ales sa pun pe platou la o ocazie deosebita avuta recent in […]
Aperitive bradut cu aperifrais
Din totdeauna aperitivele fac deliciul meselor de sarbatoare.Fie ca avem o petrecere in familie sau cu prietenii sau ne strangem in jurul mesei de Craciun, aperitivele ocupa un loc important.Cu ele se da startul petrecerii si trebuie sa fie printre cele mai atractive si tentante gustari.Aperitivele pot fi pregatite in functie de sezon sau tematica […]
Aperitive cu pate de somon si crema de branza
Acum cateva zile am primit un cosulet superb plin cu bunatati de la Rio Mare. Nu cred ca mai e nevoie sa va spun ca produsele Rio Mare sunt de calitate, sanatoase si foarte gustoase. Tonul este grozav, stiam deja, insa pateurile de ton si somon m-au cucerit!Atat cele la tub cat si cele tip […]
Aperitive rapide cu cascaval si mascarpone
Daca aveti musafiri anuntati pe ultima suta de metri, aceste Aperitive rapide cu cascaval si mascarpone sunt ideale! Se prepara foarte usor, foarte repede si sunt deosebite. Sunt ideale de a fi puse la loc de cinste si pe masa de sarbatori! Aperitive festive ….. Daca vreti sa impresionati musafirii si cu alte aperitive care […]
Toba de casa reteta traditionala
Este deja stiut ca pentru sarbatorile de Craciun gospodinele se intrec in a pregati cat mai multe bunatati din carne de porc asa cu cere traditia. Daca ai norocul si posibilitatea sa cumperi un porc si sa il pregatesti asa cum faceau bunicii si parintii nostri atunci cu siguranta nu vor lipsi toba de casa […]
Crostini cu branza de capra
Astazi va aduc in atentie aceasta crema de branza de capra-Grace de la Delaco, un sortiment nou, ce l-am primit spre testare. Este o crema fina, cu un gust placut, perfecta pentru a pregati cu ea mici gustari.Eu am pregatit aceste crostini cu branza de capra, ceapa caramelizata si nuci caramelizate. Combinata este una pe […]
Platou festiv
Pentru noaptea de Anul Nou intotdeauna pregatesc un platou festiv pe care pun mai multe sortimente de branzeturi, mici aperitive pregatite si ele din combinatii de branzeturi, struguri, pere, mezeluri, nuci.De fiecare data aceste platouri aperitiv sunt savurate cu mare placere. Cu ele nu poti sa dai gres mai ales daca alegi produse de calitate […]
Platou cu fondue emmentaler
Platou cu fondue emmentaler Postarea de astazi nu este o reteta in sine, mai degraba este o idee interesanta si utila, de cum sa poti pregati un platou ce poate fi servit cu orice ocazie. Faptul ca maine este Sf. Andrei, si multi isi sarbatoresc ziua numelui, m-am gandit ca aceasta idee ii pot salva […]
Aperitiv cu branza si rodie
Aperitiv cu branza si rodie Nu imi lipsesc branzeturile din frigider, trebuie sa recunosc ca imi plac, asa ca am in permanenta 6-7 sortimente din care pot pregati in orice moment aperitive rapide sau orice alte preparate ce le contin. Astazi am hotarat sa va surprind cu unul dintre cele mai rapide si gustoase aperitive. […]
Salata de legume cu somon afumat
Salata de legume cu somon afumat Se spune ca in seara de Anul Nou e bine sa ai pe masa preparate ce contin legume care se umfla(linte, fasole, mazarea) In unele culturi se spune ca aduc noroc. Deasemeni nu trebuie sa lipseasca pestele daca vrem sa inaintam cu succes in anul care vine. Anul acesta […]
Platou branzeturi Delaco
Platou branzeturi Delaco Mai sunt cateva zile pana la cumpana dintre ani !! Pentru aceasta seara deosebita am ales sa va inspir cu un platou deosebit cu branzeturi fine de la Fan Branza-Delaco, combinate cu fructe proaspete, fructe uscate si nuci, alune, migdale, caju. O combinatie reusita ce v-o recomand cu toata increderea. Un platou […]
Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca
Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca Si ce am putea pregati rapid pentru musafirii care se anunta in ultima clipa? Un Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca! Cu cateva ingrediente putem pregati un aperitiv cu care sa ne impresionam musafirii oricand. Aperitivul propus de mine este foarte simplu si gustos. Poate sa fie pus pe […]
Branza Impanata la Cuptor
Si in acest an Branza Impanata la Cuptor este vedeta la noi. Este un fel de traditie deja la noi in familie si de fiecare Craciun sau Revelion pregatim Camembert sau Brie Au Bleu – Ile de France in diferite metode. Uneori o pregatim in crusta de bacon, alteori in cuptor, alteori cu pane de […]
Camembert la cuptor cu migdale si merisoare
Camembert la cuptor cu migdale si merisoare Pentru seara de Revelion si nu numai, va recomand sa pregatiti acest aperitiv deosebit –Camembert la cuptor cu migdale si merisoare, ce poate fi savurat alaturi de prieteni fara a fi nevoie de prea mult efort. Aruncati repede in cuptor una sau mai multe rotite de camembert Ile […]