Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aperitiv cu branza si rodie

Aperitiv cu branza si rodieAperitiv cu branza si rodie
Nu imi lipsesc branzeturile din frigider, trebuie sa recunosc ca imi plac, asa ca am in permanenta 6-7 sortimente din care pot pregati in orice moment aperitive rapide sau orice alte preparate ce le contin.
Astazi am hotarat sa va surprind cu unul dintre cele mai rapide si gustoase aperitive.
Aperitiv cu branza si rodie
Este un amestec de trei branzeturi marca Delaco, nuci crocante, totul asezonat cu salvie, sare si piper, prezentat in sfere imbracate in bobite crocante si suculente de rodie.
Sferele de branza pot fi pregatite chiar si cu o zi doua inainte, se pastreaza in frigider invelite in folie alimentara si pot fi imbracate in bobite de rodie cu putin timp inainte de a fi servite.
Acest tip de aperitiv poate fi servit alaturi de biscuiti sarati, paine prajita dar si felii de mere, pere sau alte combinatii de fructe.
Recomand sa il incercati, e delicios si cu siguranta apreciat de cei ce il vor degusta!!
Aperitiv cu branza si rodie

Aperitiv cu branza si rodie- Ingrediente

140 g crema de branza pufoasa cu smantana- Delaco
180 g crema de branza cu smantana- Grace
50 g cheddar
100 g nuci maruntite
3-4 frunze de salvie proaspata
30 g unt
sare
piper
bobite de rodie
biscuiti sarati
fructe a alegere
Aperitiv cu branza si rodie

Aperitiv cu branza si rodie- Mod de preparare

Untul se pune la topit intr-o tigaie. Se adauga frunzulitele de salvie si se tine pe foc moderat pana ce frunzele devin crocante si untul capata o culoare maronie. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se raceasca.
Aperitiv cu branza si rodie
Cremele de branza se pun intr-un vas, se adauga branza cheddar rasa prin razatoare, nucile maruntite, frunzulitele de salvie, untul racit, sare si piper dupa gust.
Totul se amesteca cu o lingura sau cu un mixer pana ce compozitia devine omogena.
Aperitiv cu branza si rodie
Se imparte in doua parti, se aseaza pe folie alimentara si li se da forma de sfera. Se tin la frigider cel putin 30 de minute apoi se imbraca in bobite de rodie.
Pot fi servite alaturi de biscuiti sarati, paine praita dar si felii de fructe la alegere.
Aperitiv cu branza si rodie

Pofta buna!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram