Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca

Tort Aperitiv cu Cascaval si SuncaTort Aperitiv cu Cascaval si Sunca
Si ce am putea pregati rapid pentru musafirii care se anunta in ultima clipa? Un Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca! Cu cateva ingrediente putem pregati un aperitiv cu care sa ne impresionam musafirii oricand. Aperitivul propus de mine este foarte simplu si gustos. Poate sa fie pus pe masa la orice ocazie.
Alte idei cu gustari si aperitive veti gasi in sectiunea Retete Aperitive. Avem un intreg arsenal cu aperitive, festive, simple, complicate, ieftine sau mai costisitoare.

Ingrediente Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca

20 felii de Toast clasic
sunca felii
6 tuburi branza topita cu sunca
rosii
castraveti
Cascaval Sofia-Delaco
1-2 linguri smantana
sare piper alb dupa gust
marar verde pentru decor

Preparare Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca

Intai taiem coaja de pe feliile de toast. Punem pe un platou cate 4 bucati pe care le ungem cu branza topita peste care punem felii de castraveti si cascaval razuit si putina sare. Asezam un nou rand de toast se unge cu branza topita si peste vom pune felii de rosii cu cascaval razuit si sare.

Tort Aperitiv cu Cascaval si Sunca

Din nou punem un rand de toast care se va unge cu branza topita si peste care vom pune felii de sunca si cascaval. Din nou rand de toast, branza topita, castraveti, sare.Ultimul rand va fi de toast. Restul de branza topita ce ne ramane se amesteca cu putina smanata si se condimenteaza cu sare si piper alb.

Se aseaza deasupra preparatului o farfurie sau o forma rotunda si decupam pana obtinem o forma de tort. Acest tort se unge cu restul de branza topita preparata dupa cum am mentionat mai sus. Pe margini si deasupra presaram Cascaval razuit si ornam tortul aperitiv astfel obtinut dupa imaginatia fiecaruira.

Tort Aperitiv cu Cascaval si SuncaLasam la rece pentru 30 minute dupa care se poate felia si servi.
Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *