Mai zilele trecute cineva imi spunea ca in anii ` 70 la Cofetaria Opera, se servea aceasta cafea. Normal pe atunci aveam 1 anisor deci clar nu aveam cum sa stiu. Curiozitatea insa a fost mare si am incercat varianta propusa. Ce mai ! Pot sa va spun ca este un deliciu! Nu am primit o reteta anume , pur si simplu am pregatit dupa cum m-a dus capul, dupa relatarile din comentariu si iata rezultatul. Multumesc, Mircea Sofronie!
Va recomandam sa incercati si Latte Macchiato, nu o sa regretati.
Ingrediente Cafea cu inghetata si coniac
Pahar inalt de 300 ml
100 ml cafea naturala rece
4 globuri inghetata vanilie
25 ml coniac
frisca
Preparare Cafea cu inghetata si coniac
Pregatim din timp cafea naturala la ibric, la espressor si lasam la racit. Punem inghetata in pahar, turnam cafeaua peste si adaugam 25 ml coniac. Deasupra punem frisca batuta.
Comentarii recente
Inchirieri autocare
23/07/2015 at 19:47Pentru o mare amatoare de cafea aceasta reteta este perfecta pentru aceste zile toride de vara. multumesc pentru idee!