Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

„Adidasi” de porc Pane- Rantott Serteslab









Ingrediente pt 4 persoane:

4 unghii de porc
300 gr legume
(morcov,
patrunjel,
1/2 telina,
1 ceapa)
sare,
piper boabe
1/2 lamaie
3 frunze dafin
faina,
pesmet si oua
ulei ptr prajit

Preparare:

Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafin si zeama de la lamaia stoarsa.

Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se pot servi cu garnitura de orez sau cartofi pai.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.