Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Dulceata de Zmeura

..Dulceata de ZmeuraAm pregatit si o Dulceata de Zmeura cu Green Sugar Gelifiant pentru a putea savura acest preparat si cei din familie care au probleme cu glicemia.

Cei de la Laboratoarele Remedia ne-au pus la dispozitie acest produs pentru a fi testat si sa ne spunem parerea. Mama care are probleme cu glicemia este fericita ca poate sa consume si ea acum dulceturile fara sa isi mai faca probleme. Green Sugar Gelifiant folosit la dulceturi, gemuri nu schimba deloc gustul produsului finit ca alte indulcitoare asa ca o recomandam cu toata increderea.

Pentru alte retete de Dulceturi, Gemuri, va recomandam sa rasfoiti sectiunea de Conserve.

Ingrediente Dulceata de Zmeura :

1 kg zmeura
1 pachet Green Sugar Gelifiant (523 g)
200 ml apa
10-15 frunze menta
1 pastaie vanilie
1 lamaie
1 lingurita mica salicil (sau praf conservant)

Preparare Dulceata de Zmeura :

Zmeura spalata si scursa se pune in vas impreuna cu 200 ml apa, pastaia de vanilie taiata pe jumatate. Daca nu aveti pastaie de vanilie puteti folosi esenta de vanilie la fiola 2 bucati. Adaugati si zeama de lamaie la fiert pentru circa 10 minute de cand incepe sa fiarba.

Adaugam acum Green Sugar Gelifiant si frunzele de menta cu care lasam sa fiarba dulceata mai departe la foc mic 6 minute. Luam deoparte scoatem frunzele de menta, adaugam praful conservant si punem dulceata in borcane.

Capsam si le intoarcem pentru 5 minute cu capacul in jos dupa care le punem la dunst uscat intre paturi.

Dulceata de Zmeura

Daca nu doriti sa folositi conservant, dupa ce ati pus dulceata in borcane le fierbeti in bain-marie pentru circa 10-15 minute de cand incepe sa clocoteasca apa. La final le asezati intre paturi unde le lasati sa raceasca pana a doua zi.

Dulceata de ZmeuraPofta Buna ! O alta dulceata la fel de buna este Dulceata de Corcoduse si Dulceata de pepene cu piersici , perfect pentru cei cu probleme.

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...