Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cremes rapid cu capsuni

Cremes rapid cu capsuniCremes rapid cu capsuni este un dulce ce se pregateste repede fara a folosi cuptorul.

Este o prajitura, desert racoros ce poate fi preparat si cu alte fructe. Va recomand sa rasfoiti si retetele din categoria Deserturi rapide unde veti gasi multe retete  ce se prepara rapid si nu necesita coacere. Daca va plac prajiturile cu fructe va recomand sa rasfoiti si aceasta sectiune unde avem numeroase retete cu prajituri bune pe gustul tuturor: Prajituri cu fructe !

Ingrediente Cremes rapid cu capsuni

1 pachet dublu de biscuiti petit beure
350 g capsuni
600 g Crema de Branza Natur Delaco (sau mascarpone)
100-150 ml frisca Megle
100 g zahar pudra

Ingrediente glazura capsuni
500 g capsuni
2 plicuri gelatina 10 g de la Dr Oetker
zahar pudra dupa gust

Preparare Cremes rapid cu capsuni
Intr-o tava cu dimensiunile de 30×25 cm asezati un rand de biscuti.
Crema de branza Natur – Delaco(mascarponele) se amesteca cu zaharul cu ajutorul unui mixer. Frisca se bate separat. Capsunile se paseaza cu o furculita si o adaugam la crema de branza. Amestecam aceasta compozitie cu frisca batuta. Crema astfel obtinuta se toarna peste biscuiti, se niveleaza si se acopera cu un alt rand de biscuiti.

Se poate glasa cu ciocolata sau cu glazura de capsuni preparata in felul urmator.

Preparare glazura capsuni :
500 g capsuni spalate se dau prin blender impreuna cu circa 50 g zahar pudra (puteti pune mai mult sau mai putin zahar decat am scris eu ). Gelatinele se inmoaie in 100 ml apa rece pana se umfla. Se incalzeste usor gelatina inmuiata si o adaugam la capsunile date prin blender. Compozitia rezultata se toarna peste stratul de biscuiti si tava se da la rece pentru cel putin 2 ore.

Cremes rapid cu capsuniPofta Buna ! Cate bunatati se pot preparara cu Crema de Branza Natur- Delaco !!! V-am convins ?

Cremes rapid cu capsuniSpor sa aveti !

Print Friendly, PDF & Email

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *