Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata de capsuni

inghetata-de-capsuniInghetata de capsuni pregatita in casa.Cea mai buna inghetata din capsuni. Cum se prepara inghetata cu capsuni. Inghetata de casa. Inghetata de fructe.

Inghetata de capsuni-Ingrediente

500 gr capsuni congelati
300 gr iaurt gras
4 linguri pline cu smantana grasa de tara
4 linguri pline cu miere (sau dupa gust)
Sos de capsuni
200 gr capsuni proaspeti
100 gr zahar
o lingurita zeama de lamaie
inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni-Mod de preparare

Sosul
Capsunii stropiti cu putina zeama de lamaie si zaharul se dau in doua trei clocote si se lasa sa se raceasca.
Capsunii congelati se pun intr-un robot impreuna cu iaurtul, smantana si mierea si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena .
Pentru cine doreste o inghetata mai moale o poate consuma pe loc stropita cu putin sos de capsuni .
Daca nu, o puneti intr-o caserola alternand cu sosul de capsuni si capsunii usor zdrobiti si o introduceti la congelator.
Dupa cam doua ore inghetata de capsuni se poate consuma.
inghetata de capsuni

7 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • Angelica

    15/06/2012 at 11:19

    Wauuuu ce fain ii setul de cescute!!!
    Grozav!Cand vin la tine,sa ma servesti cu inghetata in aceeasi prezentare inclusiv sticks-uri finetti,ok?
    Te pup.

    • Lory

      15/06/2012 at 15:05

      Mai da pretentioasa esti tu :))) da direct din caserola nu e bine? :))))
      Tu vin-o acu ca oi vedea eu din ce o sa te servesc :* scot portelanurile alea mai fine :*
      Pup:*

    • Angelica

      16/06/2012 at 08:59

      Portelanuri fine zici???
      Imi convineeeee :-)))abia astept 😉

    • Lory

      16/06/2012 at 21:46

      :*:*:*

  • Alina---Explora Cuisine

    16/06/2012 at 00:46

    Suna si arata delicios, mi-ai facut o pofta de zile mari!!! noroc ca am ceva Haagen Dazs de capsuni in congelator, ca altfel…sunt sigura ca nu se compara, dar pana ma incumet eu sa fac e buna si asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.