Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada de Biscuiti cu Branza

rulada-biscuiti-branzaUn desert rapid pe placul tuturor este aceasta Rulada de biscuiti cu branza. Pornind de la Salamul de Biscuiti, am ajuns sa pregatesc aceasta Rulada de Biscuiti cu Branza care are mare trecere la noi in familie. La prepararea ei am folosit la umplutura Branza Pufoasa cu Smantana-Delaco care este perfecta la astfel de umpluturi. Va invitam sa rasfoiti sectiunea cu Deserturi Rapide .

Ingrediente Rulada de Biscuiti cu Branza

200 g unt (sau margarina Rama)
500 g biscuiti simpli sau Petit Beure
1 plic zahar vanilat
150 g zahar praf
2 linguri cacao
5 linguri cafea neagra
1 fiola esenta rom (sau 2 linguri rom)
2-3 linguri lapte (poate chiar mai mult in functie de cat va lua compozitia)

Ingrediente umplutura :
4 cutii Branza Pufoasa cu Smantana (de 140 g  cutia)
coaja rasa de la o lamaie
zahar dupa gust
1 fiola esenta de vanilie

Preparare Rulada de Biscuiti cu Branza :
Biscuitii se macina (eu am macinat o parte din biscuiti si o parte am rupt bucatele mici) si se amesteca cu untul. Adaugam zaharul vanilat, zaharul praf, cacao, cafeaua, laptele, romul si amestecam pana se omogenizeaza totul. Daca este nevoie mai adaugam lapte cat sa obtinem o compozitie usor de intins caci urmeaza a fi rulata cu umplutura de branza.
Branza Pufoasa se amesteca cu zahar dupa gust, coaja rasa de la lamaie, si zahar vanilat (sau 1 fiola esenta vanilie).
Compozitia de biscuiti se imparte in doua parti egale (cel putin eu asa am procedat ca sa obtin doua rulade mai mici, dar se poate lasa intreaga si obtinem o rulada mai mare). Se intinde o parte pe folie alimentara, deasupra punem jumatate din umplutura si rulam strans rulada in folie. Procedam la fel si cu restul de ingrediente ramase si punem la rece ruladele pentru cateva ore. Dupa ce a stat la rece se pot felia Ruladele de Biscuiti cu Branza.

Rulada de Biscuiti cu Branza

Pofta Buna !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram