Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salam de Nuca Cocos- Kokuszszalami

salam-nuca-de-cocos








Salam de Nuca Cocos- Kokuszszalami
Ingrediente :

320 gr miere albine
400 gr biscuiti macinati
480 gr nuca cocos
400 gr nuca macinata
4 galbenusuri ou crud
4 plicuri zahar vanilat
300 ml lapte
100 gr unt
pentru ornat cacao, sau bombonele colorate

Preparare :

Intr-un vas punem biscuitii macinati, nuca de cocos , nuca macinata, 4 galbenusuri de ou, zaharul vanilat, mierea de albine. Separat incalzim laptele si punem untul la topit in el. Cand untul e topit laptele il adaugam peste compozitia de mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza ( daca mai e nevoie de lapte se mai adauga cate putin pana compozitia se prinde). Pe folie de plastic presaram cacao , sau bombonele asezam o parte din compozitie pe ea si rulam. Punem ruladele la rece pentru cateva ore . Se feliaza si se poate servi.
Pofta Buna !!!

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.