Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tocanita de Oua

Tocanita de Oua Azi va prezint o Tocanita mai aparte ce se gateste des la noi. Este vorba de Tocanita de Oua .

Este usor de preparat si la fel de satioasa tocmai buna pentru zilele reci de iarna cand nu mai stii ce sa gatesti. Poatei vreti sa incercati si alte preparate cu oua, Speram sa va placa aceasta reteta de Tocanita de porc  si sa o incercati cat mai curand.

Ingrediente Tocanita de Oua :

4-5 oua
2 buc ceapa
2 gogosari
2 rosii mai mari decojite,
1 lingurita boia dulce
sare, piper dupa gust
1 pachet paste Cus-Cus
200 g carnati afumati
1 cutie cu fasole boabe (250-300 g)
1 lingurita maghiran (proaspat sau uscat )
4-5 linguri ulei

Preparare Tocanita de Oua :

Curatam ceapa si gogosarii dupa care ii taiem marunt. Ouale se fierb, se curata si le taiem felii. Rosiile le decojim si le feliem. Punem la incins uleiul si calim ceapa cu un praf de sare. Adaugam si gogosarii taiati marunt si continuam sa calim legumele. Adaugam  carnatii feliati,si lasam sa se prajeasca putin dupa care punem lingurita cu boia, rosiile decojite si feliate lasand sa dea cateva clocote impreuna.

Punem deasupra apa cat sa acopere continutul din cratita condimentam cu sare, piper, lasand sa fiarba pana carnatii sunt fierti. Acum adaugam fasolea boabe si mai lasam sa dea cateva clocote impreuna. La final adaugam ouale feliate,maghiranul si nu mai amestecam in cratita doar o scuturam ca feliile de oua sa ramana intregi. Lasam sa fiarba circa 1-2 minute cu restul compozitiei. Se serveste  tocanita cu paste de preferat ar fi cu Cus-Cus.

Tocanita de Oua Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *