Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata de Ceapa si Ardei Iuti

Salata de Ceapa si Ardei IutiSalata de Ceapa si Ardei Iuti

Aceasta muratura, conserva o putem folosi langa  Bab gulyas, ciorba de fasole si de ce nu chiar si la diverse fripturi merge asortata. Cei care iubesc ardeii iuti ca mine, in cazul de fata cu siguranta vor fi incantati de aceasta reteta de salata picanta. Ma declar fan Ardei Iuti.  Cu siguranta daca veti gusta veti fi  mai fericiti,  si mai iubareti !!!

Ingrediente Salata de Ceapa Murata si Ardei Iuti :

3 kg ceapa
1/2 kg ardei  grasi
1.5 kg ardei iuti
1 l otet 9%
500 ml apa
6 linguri miere (100 zahar)
100 g sare grunjoasa

Preparare Salata de Ceapa si Ardei Iuti:

Ceapa se curata si se spala. Curatam ardeii grasi de cotoare si seminte, ardeii iuti de codite si ii spalam. Feliem subtire atat ceapa cat si ardeii. Se amesteca intr-un vas mai mare. Adaugam peste mierea de albine, sarea, otetul si apa.

Amestecam din nou si lasam sa stea timp de 12 ore amestecand din cand in cand in vas. Dupa ce au trecut cele 12 ore punem compozitia de ceapa si ardei  in borcane si zeama rezultata se pune in fiecare borcan sa acopere bine compozitia. Borcanele se capseaza si se aseaza in camara. Spor la conservarit !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.