Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rata Salbatica la Cuptor- Foliaban Sult Vadkacsa

Ingrediente :

1 rata salbatica

1 punga amestec legume mexicane

1 punga folie pentru copt

2 bucati ceapa

2 rosii

300 gr slanina afumata taiata cubulete

1 ardei gras

300 gr varza murata

200 ml supa carne

sare , piper, boia

 

Preparare :

Rata o condimentam pe exterior cu sare , piper, si boiala fel si pe interior . O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).

A doua zi pregatim cele necesare,adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii , ardeiul il feliem . Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murataprintre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei . Desfacem punga si asezam in elamestecul de legume mexicane,ceapa , ardeiul, rosiile si bucatele de slanina . Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul incare nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa) , legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore( sa nu uit sa specific , punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).

Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica .

Pofta Buna !!!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page