Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Fursecuri Fragede cu Malai

fursecuri fragede cu malaiFursecuri Fragede cu Malai, reteta patiserie. Fursecuri fragede, cele mai bune fursecuri, fursecuri cu unt, fursecuri cu ciocolata. aluat fraged. Cele mai bune fursecuri.
Trebuie sa recunosc ca nu am facut pana acum fursecuri mai fragede ca acestea.
Cand am citit prima data reteta de fursecuri, nu am crezut ca pot sa iasa atat de fragede si bune,
Printre ingrediente se regasea faina de malai care dupa cum stiti nu prea se foloseste la prepararea dulciurilor in special a fursecurilor.
Faina de malai din gama speciala Arpis s-a dovedit a fi ingredientul perfect pentru aceste fursecuri.

Faina de malai

„Editia limitata Arpis, sa lansat acum in preajma sarbatorilor de Paste, prilej de reuniune in cadrul multor familii de pretutindeni.
Pentru ca zambetul este fara indoiala gestul uman cu cea mai puternica componenta emotionala iar el denota placere, fericire sau apropiere, avem speranta ca vom reusi sa transmitem aceste lucruri bucurandu-va de aceleasi produse de o calitate incontestabila.
Ideea de la care am pornit in realizarea noii game este aceea ca fericirea si starea de bine trebuie sa fie nelipsite in fiecare zi, ora sau clipa pe care o traim, cu atat mai mult in sanul familiei.
Asadar, acestea sunt valorile pe care ne-am bazat cand am creat Gama Speciala Arpis.
Zambete si familie, intr-un un pachet complet format din produsele de baza aflate sub umbrela brandului Arpis – faina de malai, faina din grau 000 si gris. Toate acestea intr-un ambalaj dedicat, care doreste sa ne aduca aminte ce e cu adevarat important – fericirea alaturi de cei dragi.”

Fursecuri Fragede cu Malai-Ingrediente

300 g faina alba 000 Arpis
75 g faina de malai Arpis
200 g zahar pudra
1 lingura coaja rasa de lamaie
2 galbenusuri
300 g unt 82% grasime
un praf de sare
zahar pudra vanilat- pentru pudrat
gem de fructe – la alegere
ingrediente-fursecuri

Fursecuri Fragede cu Malai-Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se spumeaza cu ajutorul mixerului impreuna cu zaharul pudra, praful de sare si coaja rasa de lamaie.
Se adauga galbenusurile si se spumeaza in continuare pana la incorporarea lor .
Se adauga faina de malai, faina alba si se framanata .
fursecuri-arpis
Aluatul rezultat se inveleste in folie si se tine la rece timp de 1 ora.
Pe o suprafata pudrata cu faina intindem aluatul in strat de 1 cm, decupam fursecurile cu o forma rotunda cu diametrul de 4 cm .

fursecuri fragede cu malai
Se pun pe tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 10 min in cuptorul preincalzit la 180 grade C .
Dupa ce s-au copt se lasa sa se raceasca, apoi se unesc doua cate doua cu gem de fructe.
Se servesc  pudrate cu zahar pudra vanilat.

fursecuri fragede cu malai

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...