Fursecuri fragede

Ingrediente
250 gr unt
125 gr zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 ou
3 galbenusuri
250 gr faina
150 gr amidon de porumb
Pentru decor
ciocolata amaruie
bombonele ornament
Mod de preparare
Untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat .Se adauga treptat oul si galbenusurile, fiecare galbenus la aproximativ 1/2 min.
Se amesteca faina cu amidonul si se incorporeaza in aluat.
Aluatul obtinut se pune intr-un pos cu sprit si se toarna pe hartia de copt sub forma de coronite.
Se coc timp de 10 min la treapta 3-4 pentru cuptorul cu gaz (preincalzit) sau 200 gradeC la cuptorul electric(preincalzit).
Dupa ce s-au racit se scufunda pe jumatate in ciocolata topita si se aseaza pe hartie de copt .Se decoreaza dupa imaginatie.
Se pot pastra pana la o saptamana ele devenind mult mai fragede dupa vre-o doua zile.
Print Friendly
Share on Facebook71Share on Google+3Pin on Pinterest16Tweet about this on Twitter1

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. a zis

    Dragele mele ,in loc de amidon de porumb ,ce pot sa pun ? Multumesc ! Sa fiti mereu vesele si sa veniti cu retete minunate . Sanatate !

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *