Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Fursecuri fragede

fursecuri fragedeFursecuri fragede cu unt. Cum se fac fursecurile fragede. Cele mai fragede fursecuri pregatite in casa. Fursecuri fragede ca la cofetarie. Fursecuri cu ciocolata.

Fursecuri fragede-Ingrediente

250 gr unt
125 gr zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 ou
3 galbenusuri
250 gr faina
150 gr amidon de porumb

Pentru decor
ciocolata amaruie
bombonele ornament

Fursecuri fragede-Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga treptat oul si galbenusurile, fiecare galbenus la aproximativ 1/2 min.
Se amesteca faina cu amidonul si se incorporeaza in aluat.
Aluatul obtinut se pune intr-un pos cu sprit si se toarna pe hartia de copt sub forma de coronite.
Se coc timp de 10 min la treapta 3-4 pentru cuptorul cu gaz (preincalzit) sau 200 gradeC la cuptorul electric(preincalzit).
Dupa ce s-au racit se scufunda pe jumatate in ciocolata topita si se aseaza pe hartie de copt .Se decoreaza dupa imaginatie.
Se pot pastra pana la o saptamana ele devenind mult mai fragede dupa vre-o doua zile.

fursecuri fragede

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram