Oua umplute tip puisori


Ingrediente:
7 oua fierte,
1 pateu mijlociu,
2 linguri unt sau margarina,
sare, piper alb,
300 ml smantana,
1 lingurita mustar,
2 oua crude,
4 felii sunca presata,
3-4 castraveciori murati,
ulei ptr. maioneza,

Preparare :
Ouale se curata si tau pe jumatate. Pentru a le da o forma mai interesanta sub forma de puisori facem taieturi sub forma de „V” intors pana se desprinde un capacel. Galbenusurile de la ouale fierte le punem separat intr-un vas la care mai adaugam 2 linguri de unt sau margarina si pateul. Se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Adaugam sunca presata taiata cubulete si castraveciorii murati taiati cubulete sau dati prin razatoarea fina.Amestecam si mai potrivim de gust cu sare si piper daca e nevoie. Umplem ouale cu pasta rezultata , deasupra asezam capacelele de albus si le punem ochisori si cioc (folosim morcov , ardei rosu si boabe de piper).
Din 2 galbenusuri crude , 1 lingurita mustar,1/2 lingurita sare, preparam maioneza. La maioneza adaugam 300 ml smantana si se amesteca bine apoi potrivim gustul cu sare si piper alb macinat. Sosul se toarna intr-un vas si asezam puisorii in sos sau jumatatile de ou umplute.
Pofta Buna !

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *