Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri cu crema de branza si cascaval

Rulouri cu crema de branza si cascavalRulouri cu crema de branza si cascaval, un aperitiv ce se prepara foarte usor si totodata este si apsectuos si gustos.

Din pacate, cojile de rulou nu am avut timp sa le prepar deoarece eram in criza de timp si musafirii mei erau porniti deja spre mine, asa ca le-am cumparat. Dar daca aveti timp si placere sa stati in bucatarie, nu sunteti presati de timp, va recomand sa incercati sa preparati voi acasa aceste rulouri.

Iata si reteta in care colega mea va spune cum a pregatit ea aceste coji de rulou, Rulouri umplute cu branza de capra. Daca umplutura de branza prezentata in reteta de mai jos nu va este pe plac, va recomand sa incercati Crema de branza condimentata.

Ingrediente Rulouri cu crema de branza si cascaval:

1 pachet cu Coji rulou(250 g)
500 g branza dulce
jumatate ardei gras rosu
100 g sunca(poate fi chiar si pastrama sau jambon dupa preferintele fiecaruia)
2 bucati ceapa verde
100-150 g unt sau margarina
sare, piper dupa gust
marar verde
cascaval afumat natural- Delaco

Preparare Rulouri cu crema de branza si cascaval:

Curatam ceapa verde si taiem putin din cozile verzi dar nu complet.Ardeiul gras il taiem pe jumatate si indepartam semintele. Ceapa si ardeiul il taiem marunt. La fel procedam si cu sunca. Branza se amesteca cu untul pana devine cremoasa dupa care o condimentam cu sare si piper alb macinat.

Adaugam ceapa, ardeiul, sunca, si mararul taiat marunt (adaugati mararin functie de gustul fiecaruia mai mult sau mai putin, eu am pus o lingurita la toata cantitatea de branza. Daca mararul nu va este pe plac se poate folosi patrunjel verde), amestecam si cu compozitia de branza astfel rezultata umplem cojile de rulou cu ajutorul unui pos(daca nu aveti pos cu varf luati o punga mai rezistenta si taiati un colt apoi umpleti rulourile) in asa fel incat la capete sa ramana mai multa umplutura pentru a le putea da prin cascaval razuit.
Cascavalul afumat natural-Delaco se razuieste si fiecare capat de la rulouri se dau prin el.

Rulouri cu crema de branza si cascavalPofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram