Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Costite cu Carnati si Ciuperci la Cuptor













Ingrediente:

500 gr costite porc
300 gr carnati afumati
500 gr ciuperci
2 rosii mai mari
1/2 legatura patrunjel verde
1 crenguta de cimbru
4 buc ceapa
1 ardei iute (facultativ)
2 l supa de carne(sau 4 cuburi de supa)
100 ml ulei ptr prajit
sare,
piper macinat

Preparare:

Costitele se sareaza si se prajesc pe ulei , apoi se scot deoparte. Se procedeaza la fel si cu carnatii pe care ii taiem in bucati de cca 6-7 cm ( carnatii ii curatam de pielita). Ceapa o taiem in patru si o calim in uleiul incare am prajit costitele si carnatii .

Costitele si carnatii se pun apoi peste ceapa calita , se pune peste 2 l supa de carne ( putem folosi si concentrat de supa ). Rosiile le decojim si le taiem cubulete si se pune deasupra impreuna cu patrunjelul tocat marunt , crenguta de cimbru , piper , ardeiul iute (facultativ) si ciupercile feliate .

Acoperim cu un capac si dam cratita la cuptor ptr cca 1 1/2 ore. Daca carnea nu e facuta il mai lasam la cuptor si mai putem adauga un pic de supa sau apa.

Se serveste cu pireu de cartofi sau orez alaturi de muraturi.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...