Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Dovlecei la borcan ( bostan, ludaie la borcan)

INGREDIENTE :

dovlecei (bostan, ludaie . in zona noastra folosim denumirea de ludaie . Am folosit ludaie tanara ce nu a ajuns la maturitate ) ,

1 pachet Picant Fix dulce -acrisor,

1 pachet Picant Fix iute,

otet,

zahar,

piper boabe,

PREPARARE :

Spalam dovleceii si ii taiem in patru .

Asezam feliile rezultate in borcane si pregatim solutia conform prospectului de pe pachetul cu Picant Fix la care eu am mai adaugat 1 lingura de piper boabe .

Dupa ce am preparat solutia, fierbinte cum e o turnam in borcane . Capsam borcanele si le dam la dunst uscat in paturi pana a doua zi . Eu am pregatit o portie de solutie Picant Fix dulce acrisor , si o portie de Picant Fix iute . Cu ambele variante obtinem o muratura de dovlecei deliciosi .

Pofta buna !

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram