Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rata Salbatica la Cuptor- Foliaban Sult Vadkacsa

Ingrediente :

1 rata salbatica

1 punga amestec legume mexicane

1 punga folie pentru copt

2 bucati ceapa

2 rosii

300 gr slanina afumata taiata cubulete

1 ardei gras

300 gr varza murata

200 ml supa carne

sare , piper, boia

 

Preparare :

Rata o condimentam pe exterior cu sare , piper, si boiala fel si pe interior . O invelim in folie de aluminiu si o dam la rece pana a doua zi ( cel putin 12 ore).

A doua zi pregatim cele necesare,adica ceapa o taiem rondele sau julien, rosiile le oparim si le taiem felii , ardeiul il feliem . Rata o desfacem din folie si pe interior o umplem cu varza murataprintre care strecuram si bucatele de slanina afumata. Dupa ce am terminat cu umplutul ratei incepem sa coasem burta ratei . Desfacem punga si asezam in elamestecul de legume mexicane,ceapa , ardeiul, rosiile si bucatele de slanina . Peste acest amestec de legume punem rata si stropim totul cu 200 ml supa de carne ( in cazul incare nu aveti supa puteti folosi cub de supa dizolvat in apa) , legam punga si o asezam intr-o tava pe care o dam la cuptorul incalzit in prealabil pentru circa 2 ore( sa nu uit sa specific , punga trebuie impunsa in cateva locuri cu un ac ).

Servim rata alaturi de orez fiert si legumele din punga magica .

Pofta Buna !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Cuibi de Viespi- Darazsfeszek

Ingrediente aluat: 40 gr drojdie proaspata 1 kg faina 100 gr zahar 300 gr margarina 1/2 lingurita sare 4 galbenusuri...

Închide