Prajitura cu Bulion

Prajitura cu Bulion sau cum i se mai spune in alte parti Prajitura Saracului desi este foarte simpla este o prajitura foarte buna si in zilele de Post de peste an. Anul acesta de Craciun am pregatit prajitura si se pare ca si de Revelion am comanda asigurata. Va invit si pe voi dragi cititori sa o incercati.

prajitura cu bulion

Ingrediente Prajitura cu Bulion :
15 linguri ulei,
15 linguri zahar,
15 linguri bulion,
1 praf de sare,
faina cat cuprinde,
1 plic praf de copt,
dulceata de prune,

Preparare Prajitura cu Bulion :
Punem intr-un vas uleiul, bulionul, zaharul, praful de copt si sarea . Amestecam apoi adaugam treptat faina cat cuprinde pana obtinem un aluat omogen si elastic. Impartim aluatul rezultat in trei si fiecare parte o intindem pe dosul tavii si o coacem . Le lasam la racit apoi le ungem cu dulceata de prune. Ultima foaie o pudram cu zahar praf sau o glasam cu glazura de ciocolata.

Print Friendly
Share on Facebook408Share on Google+0Pin on Pinterest80Tweet about this on Twitter


Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. Mihaela a zis

    Super!!! Exact reteta pe care o stiam šŸ™‚ Ce bine arata!!! Doar ca mama umplea foile alternativ cu gem de caise si gris cu lapte. Acum ca suntem in post as incerca in loc de gris cu lapte, as putea pune budinca facuta cu lapte de soia sau cu suc de fructe

  2. Leila a zis

    Mihaela , reteta e preluata de la soacra mea šŸ™‚ care o umple doar cu dulceata , dar trebuie incercata si varianta mamei tale ,cred ca e delicioasa .

    • Lory a zis

      Gabi asa cum scrie si Lia in reteta aluatul sa aiba o consistenta elastica numai buna de intins si sa nu se lipeasca de maini.Nu stiu sa iti spun eu acum ce cantitate fiindca nu am facut aceasta reteta ,iar Lia nu poate sa intre sa-ti raspunda šŸ™

  3. Iuliana Sarbu a zis

    Eu am facut foile acestea cu bulion dar umplute cu rahat (monocolor sau multicolor) macinat impreuna cu lamaie intreaga , cu tot cu coaja, adica (pentru a-i taia din dulceata) si amestecat cu margarina Rama (Delma). Este minunat de aromata, colorata iar foile cu bulion deosebit de fragede ! Merita incercata !

  4. Anonymous a zis

    buna…chiar sunt fff incantata de dvs si imi place toate retele tau….o fac din toate cind vreau eu…va multumesc…

  5. luciana a zis

    Oamenii sunt ca vinurile.cu timpul fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet. Si..cum tot se apropie urarile, eu va doresc sa deveniti din ce in ce mai bune !

  6. luciana a zis

    Oamenii sunt ca vinurile.cu timpul fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet. Si..cum tot se apropie urarile, eu va doresc sa deveniti din ce in ce mai bune !

  7. luciana a zis

    Oamenii sunt ca vinurile.cu timpul fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet. Si..cum tot se apropie urarile, eu va doresc sa deveniti din ce in ce mai bune !

  8. luciana a zis

    Oamenii sunt ca vinurile.cu timpul fie devin din ce in ce mai buni, fie se transforma in otet. Si..cum tot se apropie urarile, eu va doresc sa deveniti din ce in ce mai bune !

  9. Silvia Cepreaga a zis

    Mi-a amintesc de copilarie,o facea matusa mea ,este foarte buna ,un gust dulce acrisor!am sa o fac si eu !

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile necesare sunt marcate *