Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Bulgarasi de cartofi- Bulete

Preparatul din imagine il gasiti Aici
 Ingrediente:
400 gr cartofi,
1 legatura patrunjel verde,
1 ou,
5 linguri faina,
50 g unt,
sare dupa gust,

 Preparare:
Cartofii curatati, ii punem la fiert in apa cu sare . Cand sunt fierti ii strecuram si zdrobim. Adaugam la ei patrunjelul tocat, 1 ou crud, 50 g unt, si circa 5 linguri faina (se adauga faina cat sa obtinem o compozitie usor de modelat si mai consistent ).

Condimentam cu sare amestecam bine compozitia pana la omogenizare,formam bulgarasi de marimea dorita dupa care ii prajim in ulei fierbinte.

Se scot pe servet de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *