Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume
Ingrediente
10 ciuperci potrivite
1 morcov
1 ceapa
o buc de telina
o buc de pastarnac
100gr cascaval
patrunjel
2lg de ulei
piper
o lg de concentrat de legume

Ciuperci umplute cu legume
Mod de preparare
Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele.Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie.Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul,telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat .Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel .Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat.

Pofta Buna!!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Salata de Boeuf
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf, o pregatim la fiecare masa in zilele de Sarbatoare. Daca pregatim Supa dulce(asa ii mai spunem noi...

Închide