Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Ingrediente
un pui fara piept
doua cutii de rosii in bulion
piper
sare
plante aromatice pentru carne de pasare
o lg de zahar
usturoi

 

Ostropel de pui
Mod de preparare
Puiul curatat si portionat se condimenteaza cu piper sare si amestecul de plante .Se aseaza intr-o tava la cuptor in care se pune apa cat sa cuprinda carnea .Dupa ce carnea a fiert se adauga rosiile din conserva amestecate cu zaharul si sare.Se mai adauga piper daca este nevoie si se lasa sa mai fiarba 10min Cand sosul a scazut se pune si usturoiul pisat bine (sau usturoi praf)se mai tine 5 min.

 

 

Se poate servi cu diferite garnituri sau cu mamaliguta calda.

7 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.