Aceste Ineluse de ceapa cu mozzarella se pregatesc rapid si sunt perfecte pentru o gustare rapida. Acompaniate de un Sos de Maioneza Fiarta sau un Sos de rosii fac deliciul oricarei gustari. Ingredientele folosite sunt la indemana oricui. Va recomandam sa incercati si alte retete cu mozzarella din sectiunea Retete Delaco.
Ingrediente
2 bucati ceapa rosie mare
3 oua
pesmet,faina
sare, piper macinat
felii de Mozzarella Gourmet-Delaco
ulei pentru prajit
patrunjel verde pentru ornare
Preparare – Ineluse de ceapa cu mozzarella
Ceapa se curata si se taie capetele. Se taie rondele de 1 cm latime dupa care se desfac una de alta.
Taiem cateva felii de mozzarella pe care o taiem in fasii mai inguste.
Potrivim cate doua rondele de ceapa, mai mare si mai mica, iar intre ele punem fasii de mozzarella ca in imagine.
Ineluselele de ceapa cu mozzarella astfel pregatite le punem pe hartie de copt si le punem la congelator pentru 1 ora.
Dupa ce sunt bine inghetate se scot si se dau prin faina. Ouale se bat cu putina sare si piper. Inelusele date prin faina se dau prin ou, pesmet, ou si pesmet dupa care se pun la prajit in uleiul incins.
Se prajesc pana prind o culoare frumoasa aurie. Se scot pe servet de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Ineluse de ceapa cu mozzarella se pot servi cu Sos de Maioneza fiarta sau cu Sos de rosii, sau Sos de Hrean cele trei retete recomandate le gasiti dand clic pe titlul din imagine.
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!