Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Oua din legume si cascaval

Oua din legume si cascaval

Oua din legume si cascaval este un aperitiv festiv caruia ii sta bine alaturi de alte aperitive la masa de Paste si cu siguranta va veti impresiona musafirii si famila servind-o la masa. 

Ingrediente  :

200 ml supa dulce de pui (puteti folosi si cub de supa )
1 lingurita gelatina
legume,
cascaval afumat de la Delaco
coji de ou

Preparare :
Punem la inmuiat gelatina in 50 ml supa apoi o incalzim usor si o adaugam la restul de supa. Legumele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara si se lasa la scurs.Taiem cubulete de cascaval. Umplem cojile de ou cu legume fierte si  cubulete de cascaval apoi turnam peste ele supa. Dam cojile de ou astfel umplute la rece pana lichidul se incheaga. Ouale se servesc pe suport de cascaval alaturi de alte aperitive  la masa de Paste.

oua-cascaval-delaco

4 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.