Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri de Sunca cu Mozzarella

Rulouri de Sunca cu Mozzarella

Aceste Rulouri de Sunca cu Mozzarella pot sa spun ca sunt una din cele mai bune Aperitive pe care le-am mancat pana acum. E adevarat ca nu este un fel bun in diete, dar este deosebit de bun si satios. Uneori ne permitem sa mai sarim gardul si sa mancam mai consistent.
Rulourile pot constitui chiar si un pranz alaturi de o salata de varza sau de rosii cu castraveti si ceapa.

Ingrediente necesare
10 felii de Sunca din piept de curcan -Sissi ( se pot folosi si alte tipuri de sunca nu doar de curcan)
25 g unt
1 lingura faina alba
100 ml smantana
50 g mozzarella razuita( sau cascaval)
2 oua
sare,putin piper
pesmet, faina
ulei pentru prajit

Preparare – Rulouri de Sunca cu Mozzarella

Intai pregatim compozitia cu care vom umple feliile de sunca. Intr-un vas punem la topit untul, smantana adaugam faina si mozzarella razuita si se amesteca bine pana se omogenizeaza ingredientele. Se fierbe 1-2 minute ( sau pana se ingroase compozitia), condimentam cu sare si piper macinat dupa gust. Eu am adaugat si putina nucsoara razuita.

Rulouri de Sunca cu Mozzarella


Lasam compozitia la racit dupa care se umple fiecare felie de sunca, (eu am pus umplutura cu lingurita, dar se poate pune intr-o punga mai tare la care taiem capatul si turnam cu aceasta pe fiecare felie).


Deci intr-un capat punem compozitie mai multa, iar la capatul celalat ungem cu putina compozitie ca in momentul in care se ruleaza sa faca priza si sa nu se desfaca ruloul.

preparare-rulouri

Asezam rulourile astfel umplute pe o tava in care pune hartie de copt si punem la congelator pentru 30-60 minute ( se pot lasa in congelator ambalate in pungi restul de rulouri daca nu vream sa le prajim pe toate pentru o alta ocazie).

Dupa ce au stat la rece se scot si se dau prin faina, ou batut cu sare, pesmet, ou si ultimul strat prin pesmet.

pane

Astfel pregatite aceste Rulouri de Sunca cu Mozzarella, se prajesc in ulei incins pana devin rumene. Se scot pe servet de hartie pentru a se scurge de surplusul de ulei si se pot servi cat sunt inca calde cu diferite Salate, sau cu ce va este voua pe plac.
Pofta Buna !

Rulouri de Sunca cu Mozzarella

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram . 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram