Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Vol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu Somon

Vol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu SomonVol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu Somon
Astazi am ales sa va prezint o reteta de aperitive simpla si gustoasa.
Vol-au-ventul este un aperitiv pe baza de aluat foietaj, sub forma de cosulete si care poate fi umplut cu diferite umpluturi dupa gustul si nevoia fiecaruia.
Crema de branza pufoasa cu somon de la Delaco poate fi umplutura perfecta. Gustoasa si perfect asezonata, este alegerea perfecta pentru umplerea acestor mici cosulete de aluat foietaj.

Vol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu Somon- Ingrediente

400 g aluat foietaj
crema de branza pufoasa cu somon-Delaco
un ou
amestec de seminte
marar verde pentru decor

volovan-ingrediente-preparare

Vol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu Somon- Mod de preparare

Aluatul foietaj se taie cu o forma rotunda in doua capacele.
Capacul pentru baza ramane intact, celalalt se taie cu o forma rotunda lasand o margine de 1 cm.
Se ung cu ou batut, se aseaza suprapuse intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu apa rece, se presara deasupra amestec de seminte si se coc la foc iute pana cresc si se rumenesc frumos.
Dupa ce s-au racit, se umplu cu ajutorul unui pos cu sprit cu crema de branza pufoasa cu somon.
Crema de branza este asezonata asa cu nu mai este nevoie sa adaugam nimic in ea.
De preferat sa se monteze cu foarte putin timp inainte de a fi servite.

Vol Au Vent Umplut cu Branza Pufoasa cu Somon

 

Pofta Buna!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram