Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Friptura deosebita din pulpe de pui

Ingrediente :
6 pulpe pui,
4 bucati ceapa de marime mijlocie,
4 cuburi de supa (pui, vita ,..),
3 catei usturoi,
100 ml ulei,
150 ml apa,
50 ml vin alb demisec,

 Preparare :
Asezam intr-o cratita (sau o tava de marime potrivita) pulpele de pui .Printre ele asezam asezam ceapa curatata si spalata. Cuburile de supa le punem la margine imprejurul carnii( sau daca folosim tava , le punem in cele patru colturi ale acesteia).Cei 3 catei de usturoi ii tocam marunt si il presaram deasupra pulpelor. Turnam cei 100 ml ulei ,150 ml apa si 50 ml vin deasupra carnii si dam totul la cuptorul preincalzit pentru circa 50  minute la foc domol. In acest timp apa scade si rezulta o friptura deosebit de delicioasa ce va fi servita cu pireu de cartofi sau cartofi pai, acompaniata de o salata de varza ,salata de rosii si castraveti sau de ce nu o salata de sfecla …. sau …. cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna !

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...