Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Terina de pui

Ingrediente
un piept de pui (400 gr)
150 gr cascaval
500 gr ciuperci proaspete
2 cepe
3 oua
usturoi
patrunjel
50 gr unt
ulei
sare
piper
200 gr fasii de bacon

Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete mici.
Ceapa se toaca marunt .
Se pune la calit ceapa in putin ulei si un cubulet de unt .Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se caleste pana ce carnea este bine patrunsa .Se adauga ciupercile taiate felii si se soteaza in continuare pana ce scade toata zeama .
Se da deopare si se condimenteaza cu sare piper ,usuroi pisat si se lasa sa se raceasca.
Se adauga cascavalul ras si ouale batute .
Se aseaza intr-o forma de chec unsa cu putin unt fasiile de bacon in asa fel incat sa imbrace toata forma .

Se pune umplutura in forma pregatita, iar deasupra se adauga ou batut amestecat cu cascaval .
Se da la cuptor pentru 30 de min la foc potrivit.
Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un platou .
Se portioneaza dupa ce s-a racorit putin.
Se serveste insotita de un sos de smantana si salata de sfecla rosie .
Se mai poate servi insotita de un piure de cartofi sau orice garnitura doriti dvs .
Pofta buna!!!


4 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.