Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Chiftele marinate







Ingrediente Chiftele marinate :

500 gr carne tocata macra
2 buc.ceapa
1/4 legatura patrunjel verde
1 ou crud
1 foaie dafin
300 ml bulion
250ml apa
1 lingura zahar
sare, piper dupa gust
100 ml ulei

Preparare Chiftele marinate:
O bucata ceapa razuim pe razatoarea fina si o adaugam la carnea tocata.Patrunjelul verde il taiem marunt si il pumen si pe acesta la carne impreuna cu 2 linguri faina, 1 ou crud, sare si piper dupa gust. Se amesteca totul bine ,se formeaza chiftele mai mari pe care le facem mai plate.Aceste chiftele se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.In acest ulei calim cealalta ceapa data si ea prin razatoare , adaugam inapoi in vas chitelele prajite ,stingem totil cu bulion si apa si condimentam cu sare, piper si lingura de zahar adaugand si 1 foaie de dafin. Se lasa sa fiarba pana sosul se ingroase.
Se serveste cu cartofi pireu, natur sau orez.

Pofta Buna !!

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...