Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Dulceata de Capsune si Rubarba cu Green Sugar

dulceata de capsune si rubarba cu green sugar Dulceata de Capsune si Rubarba cu Green Sugar, reteta dulceata. Dulceata de capsuni pregatita in casa. Dulceata de capsuni cu indulcitor natural Green Sugar.Dulceata pentru diabetici. Dulceata fara zahar.

Acum ceva timp va prezentam o serie de retete cu deserturi in care am folosit Green Sugar, indulcitorul natural pe baza de rebaudiozida A, din extract uscat din frunze de Stevia ( Stevia rebaudiana) si eritritol.
Laboratoarele Remedia tocmai ce a scos un nou produs Green Sugar Gelifiant special pentru dulceturi.
Si cum l-am primit spre testare si noi, l-am incercat pregatind o delicioasa dulceata de capsuni si rubarba.
Trebuie sa recunossc ca pe langa faptul ca se prepara foarte usor, am obtinut o dulceata foarte, foarte buna, dulce, aromata cu o culoare intensa, nu se deosebeste cu nimic fata de o dulceata pregatita cu zahar.
Recomand cu incredere, cei mai fericiti cu siguranta vor fi persoanele cu diabet, in sfarsit isi pot pregati dulceata in casa fara nici o problema
dulceata de capsune si rubarba cu green sugar

Dulceata de Capsune si Rubarba cu Green Sugar-Ingrediente

500 g capsune
500 g rubarba
500 g green sugar gelifiant
200 ml apa
ingrediente-green-sugar-dulceata

Dulceata de Capsune si Rubarba cu Green Sugar-Mod de preparare

Capsunele se spala se curata de codite si se lasa la scurs.
Tijele de rubarba se spala si se taie in bucati de 2 cm.
Intr-o cratita cu peretii grosi se pun capsunele si rubarba, se adauga indulcitorul natural Green Sugar gelifiant, apa si se amesteca usor cu o paleta .
Se pune la fiert la foc potrivit, amestecand continuu.
Din momentul in care dulceata incepe sa fiarba, se va tine pe foc potrivit timp de 5-7 min.
Pentru siguranta se pun cateva picaturi de sirop pe o farfurie. Daca siropul nu se imprastie atunci dulceata e gata.
Se aseaza in borcane spalate si sterilizate, se capseaza si se fierb 10 min in baie de apa din momentul in care apa din vas incepe sa fierba.
Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fiert.
dulceata de capsune si rubarba cu green sugar

2 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • Adina

    03/06/2015 at 05:02

    Acum ca au iesit capsunile abia astept sa probez aceasta reteta a ta. Iti spun sincer ca nu am mai folosit rubarba ci doar capsuni. Sper sa fie delicioasa deoarece eu si iubitul meu sunte inebuniti dupa dulceata de capsuni. Abia astept s-o gust!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.