Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Inghetata cu roscove


INGREDIENTE:
2 oua,
150 gr zahar brun,
300 ml frisca,
50 gr stafide,
1/2 esenta rom(fiola),
3 lgt pudra de roscove,
MOD DE PREPARARE:

Ouale se fierb impreuna cu zaharul pana se spumeaza.Se dau deoparte si dupa ce s-au racit se amesteca cu pudra de roscove.Turnam amestecul peste frisca batuta spuma ,aromatizam cu esenta de rom si incorporam stafidele.Compozitia se pune in caserole si se introduce la frigider.Se amesteca din doua in doua ore cam de 3 ori ca sa nu se formeze ace.





E o inghetata delicioasa cu o savoare deosebita

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.