Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Spuma de Zmeura- Malna Hab








Ingrediente :

2 albusuri ou
350 gr zahar
350 gr zmeura(capsune)
zeama de la o jumatate de lamaie

Preparare :

Spalam bine zmeura apoi le amestecam cu 175 gr zahar .Lasam zmeura la macerat. Cele 2 albusuri cu 1 praf de sare le batem spuma adaugand restul de zahar ramas treptat.Cand e batut bine adaugam treptat si zmeura macerata si zeama de la jumate de lamaie continuand sa mixam cu mixerul la viteza maxima cel putin 10 minute (pana se intareste ).
Punem spuma astfel obtinuta in cupe si o dam la rece . Ornam cu zmeura sau cine doreste poate sa adauge si o avelina de frisca .

Pofta buna!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *