Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Placinta cu branza si visine


ingrediente
1 pac foi de placinta
600gr branza de vaci
700gr visine fara samburi
zahar (dupa gust)
3 lg de gris
3 lg pesmet
5 oua
ulei
3 lg smantana
zahar vanilat
zahar pudra
mai intai preparam umpluturile astfel:branza se amesteca cu 3 lg de gris,4 oua ,zahar dupa gust,zahar vanilat si sare,iar visinile fara samburi se amesteca si ele separat cu pesmetul,zahar si zahar vanilat.
Dupa ce am preparat umpluturile trecem la asamblarea placintei astfel:pe o foaie unsa cu un pic de ulei se aseaza branza si se formeaza un sul tot asa procedam si cu visinele .Cele doua suluri formate de visine si branza le impachetam impreuna in alta foaie de placinta rezultand un sul mai mare.Dupa ce am procedat la fel cu fiecare in parte bagam tava la cuptor pentru 15 min. apoi o scoatem si turnam deasupra urmatorul amestec din 3 lg smantana ,2 lg de zahar, si un ou.Se coace la foc potrivit si se serveste cu zahar pudra deasupra.
Ideea realizarii acestei placinte am luat-o de pe Culinar.
3 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.