Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Brassoi Apropecsenye


Ingrediente :

600 gr carne porc (cotlet , pulpa),
3-4 linguri ulei,
1 ceapa,
3-4 catei usturoi,
sare,piper macinat,boia , maghiran,
1 cana supa de carne,
600 gr cartofi,
ulei ptr. prajit cartofii,

Preparare :

Carnea se taie cubulete mai marunte . Ceapa se taie solzisori, usturoiul se taie si el felii si se calesc pe 4 linguri de ulei . Se adauga carnea si se prajeste pana devine alba . Se sareaza ,pipereaza, (dupa gust) se pune o lingurita de boia si maghiran cca. 1/4 lingurita, se toarna peste cana de supa si se acopera cu un capac lasand sa se inmoaie carnea.
Intre timp curatam cartofii , ii taiem cubulete si se prajesc in ulei fiebinte.
Cand carnea s-a inmuiat se lasa pe foc pana zeama se evapora si se prajeste inca un pic pe ulei. Totul se toarna peste cartofii prajiti se amesteca si se presara cu cozi de ceapa verde taiate marunt ,sau cu patrunjel verde tocat.

Pofta Buna !

5 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram