Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cotlet in manta de cartofi

Ingrediente:
12 felii de cotlet,
sare, piper,
3-4 cartofi mijlocii,
1/2 lingurita chimen macinat,
2 oua,
250 ml smantana,
1 lingura patrunjel verde tocat,
5-6 linguri faina,
ulei pentru prajit,

 Preparare:

Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intr-un vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin).Adaugam la cartofi cele 2 oua intregi , faina, patrunjelul tocat , jumatatea de lingurita cu chimen macinat , sare si piper dupa gust.

Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa, daca e nevoie mai putem adauga faina.
Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai , sau garnitura de orez si ciuperci .

 

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page