Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mancare din resturi de friptura rece


Mancare din resturi de friptura rece

Ingrediente
1kg cartofi
o jumatate de pui prajit
200gr cascaval
5 ciupercute
4 oua
sare piper
Sos de rosii
0 cutie rosii decojite
sare
piper
ierburi provence
2 catei de usturoi
2 lg ulei

Mancare din resturi de friptura rece
 Mod de preparare
Cartofii se fierb in coaja se lasa sa se raceasca apoi se taie rondele .Puiul se prajeste la cuptor(aceasta jumatate de pui ramasese de la cina dar voi puteti folosi si numai piept de pui fiert sau prajit) si dupa ce s-a racit se desface de pe oase fasii subtiri.
Intr-o tava unsa cu ulei se pun felii de cartofi alternand cu fasiile de pui ,ciupercile taiate lame si feliute de cascaval sau alt tip de branza, se presara sare si piper ,iar peste acestea se adauga ouale batute si cascavalul ras .Se introduce la cuptor pentru 20min la foc potrivit.
Intre timp preparam sosul de rosii.Punem la prajit cateii de usturoi ,dupa ce s-au rumenit putin ii scoatem si adaugam rosiile decojite trecute prin blender,piper sare si ierburile .Fierbem pana se ingroasa putin.
Se serveste cu sos de rosii si salata de sezon.
3 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.