Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Saleuri cu Cascaval si Susan

Saleuri cu cascaval si susanSaleuri cu cascaval si susan
Saleurile cu cascaval si susan, bune, gustoase, cu mult cascaval sunt perfecte langa un pahar cu bere rece, zic.
Aceste saleuri cu cascaval si mac fac parte din categoria aperitivelor sarate, se fac extrem de usor daca aveti la indemana cascaval, oua, susan si un pachet de aluat foietaj si dispar cat ai clipi.
Bine, pot fi pregatite si cu aluat foietaj facut in casa asta daca nu va place aluatul foietaj cumparat. Muncesti un pic mai mult dar si rezultatul e pe masura …stiti vorba „ce e facut cu mana ta, e bine facut” ­čśë

Saleuri cu cascaval si susan

Saleuri cu cascaval si susan-Ingrediente

400 g aluat foietaj
200 g cascaval Sofia-Delaco
un galbenus de ou
susan alb si negru
saleuri-cu-cascaval-si-susan

Saleuri cu cascaval si susan-Mod de preparare

Aluatul foietaj se lasa la decongelat in frigider.
Se intinde foaia de aluat foietaj si se presara pe jumatate din ea cascaval ras. Se acopera cu cealalta jumatate de foaie, se trece cu sucitorul peste ea ca sa se preseze bine. Cu ajutorul rolei de taiat pizza, taiem aluatul in bastonase de 2-3 cm latime. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam bastonasele  gata pregatite lasand distanta intre ele fiindca la coacere isi maresc volumul.

Saleuri cu cascaval si susanUngem saleurile cu ou batut , presaram cu susan alb si negru si le coacem in cuptorul preincalzit timp de 25-30 min la 190 grade C .
Se pot consuma atat calde cat si reci, neaparat langa un pahar cu bere rece
Se rontaie cu mare pofta!!

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Pasca cu Branza fara Aluat
Pasca cu Branza fara Aluat

Pasca cu Branza fara Aluat In fiecare an, de Paste, mama soacra pregateste Pasca cu Branza Dulce si Pasca cu...

Închide