Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Trigoane cu branza si ananas

Trigoane cu branza si ananas

Trigoanele au fost si sunt printre preferatele mele, imi place sa le pregatesc in multe variante, astazi am ales sa fac trigoane cu branza si ananas.
O combinatie de branza dulce aromata cu vanile si innobilata cu bucatele mici de ananas din conserva Sun Food pe care le-am sotat pana ce au devenit usor sticloase.
Daca si voua va plac trigoanele, va recomand inca doua retete ce mie mi-au placut mult. Le gasiti mai jos daca dati click pe titlul de pe imagini!

Trigoane cu branza si ananas- Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • o conserva ananas Sun Food
  • 150 g zahar sau dupa gust
  • 2 linguri gris
  • un plic zahar vanilat bourbon
  • 2 galbenusuri
  • un pachet foi de placinta
  • 100 g unt
  • un praf de sare
  • 150 g zahar pentru sotat ananasul
trigoane cu branza si ananas

Trigoane cu foi de placinta- Mod de preparare

Ananasul din conserva se pune intr-o cratita impreuna cu siropul, se adauga zaharul si praful de turmeric si se fierbe la foc potrivit pana ce siropul scade si bucatile de ananas devin sticloase.
Se rastoarna intr-o sita si se lasa sa se scurga tot lichidul si sa se raceasca.

branza pentru trigoane

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat bourbon, grisul si galbenusurile de ou.
Foile se ung cu unt topit, se pliaza in trei, apoi se pune pe un capat o lingura de branza peste care se adauga o lingura cu cubulete de ananas.
Se impacheteaza in forma de triunghi si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.

preparare trigoane

Trigoanele cu branza si ananas se coc la 190 grade C timp de 25-30 min sau pana se rumenesc frumos.

trigoane


Se scot din tava, se pudreaza cu zahar pudra vanilat si si se mananca cu mare pofta!!

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram