Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella

gnocchi de cartofi cu pui si mozzarellaGnocchi de cartofi cu pui si mozzarella, reteta culinara. Cum pregatim gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella. Paste cu sos de rosii si mozzarella. Cele mai bune gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella.

Daca in meniu avem paste, atunci eu sunt cel mai fericit om !! Imi plac pastele pregatite in fel si chip, ador lasagna, spaghetti  milaneze, spaghetti cu sos Bolognese , nu mai spun de cannelloni  sau pastele in sos de branza.
Gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella este o reteta foarte usor de pregatit .
Daca aveti mai mult timp la dispozitie, va recomand sa faceti gnocchi in casa, din cartofi , oua si faina, vor fi la fel de buni ca si cei cumparati , iar sosul il puteti adapta dupa gustul vostru.
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella

Gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella -Ingrediente

300 g gnocchi de cartofi, proaspeti
125 g mozzarella fresco-Delaco
200 g piept de pui
5 rosii cherry mai mari
2 linguri ulei de masline
3 linguri sos de rosii
2-3 linguri parmesan ras
sare
piper
busuioc
2 catei de usturoi, potriviti
o lingurita zahar
rucola(optional)
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella

Gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella- Mod de preparare

Pieptul de pui taiat fasii se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o tigaie  punem uleiul de masline si usturoiul tocat marunt.
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella
Imediat adaugam pieptul de pui si-l lasam pret de 2-3 min pana se rumeneste putin. Adaugam rosiiile taiate in patru sau in doua daca sunt mai mici, si sotam pana incepe sa lase sos.Punem si sosul de rosii, condimentam cu sare, piper, busuioc , zahar si mai lasam pe foc cam 1-2 min.
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarellaCat timp pregatim sosul punem si apa la fiert pentru gnocchi. Adaugam sare dupa gust sic and da in fiert punem gnocchi si fierbem pana ce se ridica la suprafata.
Ii scoatem cu o paleta si ii adaugam peste sos.
Daca sosul este mai scazut punem si cateva linguri din apa in care am fiert gnocchi.
Sotam 1 min, apoi retragem de pe foc, asezam deasupra feliile de mozzarella si radem parmezan.
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarellaIntroducem tigaia in cuptorul preincalzit la 220 grade C  pana ce mozzarella se topeste si se gratineaza putin.
Se mananca calzi, eu am pus deasupra lor o mana rucola.
gnocchi de cartofi cu pui si mozzarella

Pofa Buna!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *